Voorgestrikte Vlinderdassen laten maken – Custom Vlinderdas

Voorgestrikte vlinderdassen laten maken.
Vlinderdassen Vlinderstrikken

Voorgestrikte vlinderdassen laten maken naar eigen ontwerp.

Vlinderdassen met logo laten maken voor uw bedrijf, club, organisatie of natuurlijk voor een speciale gelegenheid zoals een gala of jubileum.

Bij de Leidsche Das geen standaard vlinderdas uit de voorraad, die dan bedrukt of geborduurd wordt!

Wij weven de stof van uw vlinderdassen naar uw ontwerp, door de stof te laten weven krijgt u echt het mooiste eindresultaat. Vlinderdassen bedrukken of borduren doen we dus niet!

Op maat gemaakte voorgestrikte vlinderdassen met logo bestellen is al mogelijk bij een minimale afname van slechts 50 vlinderdassen.

Voorbeelden van custom made voorgestrikte vlinderdassen.

Het merendeel van onze afnemers kiest voor vlinderdassen van hoogwaardig microfiber. Een vlinderdas gemaakt van microfiber zien er niet alleen beter uit dan gewoon polyester, het is ook aanzienlijk duurzamer.

Wij maken niet alleen voorgestrikte vlinderdassen met logo van microfiber, ook zijde, kasjmier, wol, katoen, linnen etc. behoren tot de mogelijkheden.

Natuurlijk maken wij niet alleen voorgestrikte vlinderdassen! Bent op zoek naar op maat gemaakte zelfstrikkers ga dan naar; Vlinderdassen zelfstrikkers

De prijzen voor microfiber voorgestrikte vlinderdassen met logo zijn als volgt;

Bij de Leidsche Das berekenen wij u geen ontwerpkosten, opstartkosten of andere kosten en de prijs is inclusief verzendkosten en inclusief  btw.

Aantal (vanaf) Prijs (per stuk)
50 Vlinderdassen 9,90 
100 Vlinderdassen € 7,90
200 Vlinderdassen € 6,90
300 Vlinderdassen € 5,90
500 Vlinderdassen op aanvraag

Ik wil voorgestrikte vlinderdassen laten maken, maar hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

De levertijd waar u rekening mee moet houden.

Is het vlinderdas ontwerp eenmaal vastgelegd en door u goedgekeurd en is de factuur voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw vlinderdassen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts vier tot acht weken.

De eindeloze mogelijkheden overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren. Maak voor een persoonlijk gesprek in ’t Leidse, of bij u op locatie, een afspraak.

Voorgestrikte Vlinderdassen laten maken

Facebook

Instagram