Stropdassen patronen

Stropdassen patronen

 Kies hier uw Stropdassen patronen voor uw Stropdassen ontwerp.

U kunt nu ook zelf een stropdas ontwerp maken in onze stropdassen ontwerpstudio.

klik op de  afbeelding
Stropdassen Zelf Ontwerpen

U wilt graag dat wij uw stropdas ontwerpen!

Om een eerste stropdassen ontwerp voor u te kunnen maken hebben we natuurlijk een stropdassen patroon nodig waar uw voorkeur naar uit gaat.

Voor een betere indruk hebben wij hebben de voorbeelden van de patronen een kleur gegeven. Dit zijn slechts een paar standaard voorbeelden van de vele mogelijkheden van hoe uw patroon eruit zou kunnen zien!

Omdat wij de stof van uw stropdassen naar het door u gewenste ontwerp weven is het natuurlijk mogelijk om allerlei variaties op deze voorbeeld patronen te maken.

U kiest hier 1 of meedere patronen uit die kunt u kopiëren naar uw eigen computer en later op ons contactformulier kunt uploaden.

Na ontvangst van het patroon, logo en of tekst en uw kleuren voorkeur gaat onze ontwerpafdeling aan de slag om voor u een eerste stropdassen ontwerp te maken.

U maakt hier een keuze voor de stropdassen patronen en niet voor de kleuren.

 

 

Ik wil stropdassen met logo laten maken, maar hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Productie & levertijd voor uw custom made Stropdassen met Logo.

De levertijd waar u rekening mee moet houden.

Is het stropdassen ontwerp eenmaal vastgelegd en door u goedgekeurd en is de factuur voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw stropdassen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts vier tot acht weken. Na onze laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling per koerier.

De eindeloze mogelijkheden overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren. Maak voor een persoonlijk gesprek in ’t Leidse, of bij u op locatie, een afspraak.

Facebook

Instagram