Stropdassen met Logo naar eigen Ontwerp laten Maken

Stropdassen met Logo laten maken naar eigen ontwerp.

Stropdassen met het logo van uw bedrijf of dassen met het logo van uw club, vereniging of organisatie in uw huisstijl kleuren naar uw eigen ontwerp laten maken.

U wilt een das laten maken waar u mee voor de dag kunt komen!

Wij weven de stof van uw dassen naar uw ontwerp, door de stof te laten weven krijgt u echt het mooiste eindresultaat. Stropdassen bedrukken of borduren doen we dus niet!

Bij de Leidsche Das geen standaard das uit de voorraad, die dan bedrukt of geborduurd wordt!

Op maat gemaakte stropdassen met logo bestellen is al mogelijk bij een minimale afname van slechts 50 dassen.

Bij het laten maken van custom stropdassen met logo maakt u o.a. de volgende keuzes;  de kleur van de gebruikte garens, de weefstructuur, het patroon en de positie(s) van uw logo en/of tekst.

Wij weven uw stropdassen met logo volledig custom made naar uw eigen ontwerp van begin tot eind. Of het nu gaat om bedrijfsdassen, clubdassen, verenigingsdassen of  dassen voor studenten, wij maken ze in uw huisstijl passend bij de uitstraling van uw bedrijf, vereniging, club of organisatie.

U kunt het stropdas ontwerp geheel vrijblijvend en kosteloos laten maken door de ontwerpafdeling van de Leidsche Das. Wij helpen u graag bij het realiseren van een uniek stropdas ontwerp.

Heeft u al een ontwerp? Dan kunt u dat uploaden in ons contactformulier. Wilt u zelf het stropdas ontwerp maken, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze online ontwerpstudio.

Microfiber Stropdassen met Logo; Prijzen & Levertijd

Bij de Leidsche Das geen onverwachte bijkomende kosten! De prijzen zijn inclusief ontwerp, verzendkosten en inclusief  btw.

Aantal (vanaf) Prijs (per stuk) Totaalprijs (bij minimumaantal)
50 9,90  € 495,00
100 € 7,90 € 790,00
200 € 6,90
300 € 5,90
500 op aanvraag

Het merendeel van onze afnemers kiest voor stropdassen van hoogwaardig microfiber. Stropdassen gemaakt van microfiber zien er niet alleen beter uit dan gewoon polyester, het is ook aanzienlijk duurzamer.

Wij maken niet alleen stropdassen met logo van microfiber, ook zijde, kasjmier, wol, katoen, linnen etc. behoren tot de mogelijkheden.

Stropdassen met Logo Levering

Stropdassen met logo levertijd;

De levertijd waar u rekening mee moet houden voordat u uw stropdassen in huis heeft.

Is het dassen ontwerp eenmaal vastgelegd en door u goedgekeurd en is de factuur voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw dassen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts vier tot acht weken. Na onze laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling per koerier.

De mogelijkheden voor uw dassen ontwerp overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

Maak voor een persoonlijk gesprek in ’t Leidse, of bij u op locatie, een afspraak.

 

Facebook

Instagram

Stropdassen met logo