Stropdas met Logo – Stropdassen laten maken

Stropdas met logo
Stropdas

Custom geweven Stropdas met Logo laten maken.

Een stropdas met het logo van uw bedrijf of dassen met het logo van uw club, vereniging of organisatie in uw huisstijl kleuren naar uw eigen ontwerp laten maken.

U wilt een stropdas laten maken waar u mee voor de dag kunt komen! Wij weven uw dassen en bedrukken of borduren niet. Door uw dassen te laten weven krijgt u het mooiste eindresultaat.

Bij de Leidsche Das dus geen standaard das uit de voorraad die bedrukt of geborduurd wordt!

Bij het laten maken van custom stropdassen met logo maakt u o.a. de volgende keuzes;  de kleur van de gebruikte garens, de weefstructuur en het patroon.

Wij weven uw dassen met logo volledig custom made naar uw eigen ontwerp van begin tot eind. Of het nu gaat om bedrijfsdassen, clubdassen, verenigingsdassen of  dassen voor studenten wij maken ze in uw huisstijl passend bij de uitstraling van uw bedrijf, vereniging, club of organisatie.

U kunt het dassen ontwerp geheel vrijblijvend en kosteloos laten maken door de ontwerpafdeling van de Leidsche Das. Wilt u zelf het stropdas ontwerp maken? Dan kunt u gebruik maken van onze online ontwerpstudio.

U wilt geweven stropdassen laten maken en u vraagt zich natuurlijk af hoelang duurt het voordat ik de dassen in huis hebt en wat zijn de kosten voor custom made geweven stropdassen?

Stropdas Prijzen & Levertijd

Bij de Leidsche Das berekenen wij u geen bijkomende kosten. De prijzen zijn inclusief verzendkosten en inclusief  BTW.

Aantal (vanaf) Prijs (per stuk) Totaalprijs (bij minimumaantal)
50 9,90  € 495,00
100 € 7,90 € 790,00
200 € 6,90
300 € 5,90
500 op aanvraag

Stropdassen met Logo Levering

Stropdas levertijd;

De levertijd waar u rekening mee moet houden voordat u uw stropdassen in huis heeft.

Is het dassen ontwerp eenmaal vastgelegd en door u goedgekeurd en is de factuur voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw dassen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts vier tot acht weken. Na onze laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling per koerier.

De mogelijkheden voor uw dassen ontwerp overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

Maak voor een persoonlijk gesprek in ’t Leidse, of bij u op locatie, een afspraak.

 

Facebook

Instagram

Stropdas