Manchetknopen naar eigen Ontwerp laten Maken

Manchetknopen naar eigen Ontwerp laten Maken.

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde manchetknopen met het logo van uw bedrijf, vereniging, club, organisatie of sociëteit? Of heeft u idee voor een ontwerp, dan bent u bij de Leidsche Das aan het juiste adres!

Manchetknopen naar eigen ontwerp laten maken is bij de Leidsche Das al mogelijk vanaf 15 paar manchetknopen.

U kunt het Manchetknopen ontwerp geheel vrijblijvend en kosteloos laten maken door de ontwerpafdeling van de Leidsche Das.

Heeft u zelf een idee om uw manchetknopen te personaliseren, en u vraagt zich af; hoe zet ik het ontwerpproces in gang?

Uw afbeelding kunt u in ons contactformulier uploaden en hier kunt u ook uw eventuele wensen kenbaar maken. Na ontvangst gaat ons ontwerpteam aan de slag voor u en ontvangt u digitaal een eerste opzet van het ontwerp.  Hierop kunnen natuurlijk allerlei veranderingen gemaakt worden.

Het ontwerpteam van de Leidsche Das gaat door tot het ontwerp tot volledige tevredenheid is en zoals u het voor ogen had!

Manchetknopen met logo

Hieronder een voorbeeld van het ontwerpproces voor onze manchetknopen. Van idee, naar ontwerp, tot het uiteindelijke resultaat: de manchetknopen.

Bij de Leidsche Das geen onverwachte bijkomende kosten. De prijzen voor de manchetknopen zijn inclusief ontwerp, gietmal, verzending en btw. Deze prijzen gelden voor zowel gegraveerde als geëmailleerde manchetknopen.

Prijzen voor manchetknopen naar eigen ontwerp.

Aantal (vanaf) Prijs (per paar)
15 Paar € 15,90
30 Paar  12,90
50 Paar € 10,90
100 Paar op aanvraag

Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw manchetknopen naar eigen ontwerp? Neem dan contact op met de Leidsche Das, wij helpen u graag bij maken van een uniek manchetknopen ontwerp!

Hieronder een aantal voorbeelden van door ons ontworpen en gemaakte manchetknopen. (deze kunt u niet bestellen. Manchetknopen zijn custom made gemaakt voor opdrachtgever)

Ik wil manchetknopen naar eigen ontwerp laten maken! Maar hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

De levertijd waar u rekening mee moet houden.

Als het manchetknopen ontwerp door u is goedgekeurd en de factuur is voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw manchetknopen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts twee tot vier weken. Na onze laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling per koerier.

De mogelijkheden voor uw manchetknopen ontwerp overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren.

 

Facebook

Instagram

Manchetknopen naar eigen ontwerp