Ontwerpproces

Ontwerproces Stropdassen

Zelf uw Stropdassen ontwerp maken is nu mogelijk in de Stropdassen Online Ontwerpstudio van de Leidsche Das.

Klik op afbeelding

Stropdassen Zelf Ontwerpen

Heeft u al een stropdassen ontwerp, dan kunt u het naar ons mailen of uploaden op ons contactformulier.

U wilt het ontwerpen van uw dassen graag overlaten aan de ontwerpafdeling van de Leidsche Das. Dat kan natuurlijk onze ontwerpers helpen u graag bij het realiseren van een uniek stropdassen ontwerp.

Om een eerste ontwerp voor u te kunnen maken willen wij natuurlijk wel weten waar uw voorkeur naar uitgaat voor wat betreft patroon, logo positie en kleuren.

Kijk hiervoor bij Stropdassen patronen en Stropdassen logo positie op de website.

Om uw bestelling zo duidelijk mogelijk te laten verlopen, hebben wij de volgende procedure opgesteld.

    1. Bepaal het ontwerp

Zaken om over na te denken zijn bijvoorbeeld de kleuren, strepen en logo’s. Bent u tot een ontwerp gekomen, dan kunt u dit naar ons mailen. Vervolgens kijken wij of dit ontwerp haalbaar is en maken wij van uw ontwerp een ontwerptekening. Is de door ons gestuurde suggestie nog niet naar wens, dan kan deze uiteraard nog worden aangepast.
Een origineel das ontwerp bedenken kan moeilijk zijn. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag en kosteloos om uw das te ontwerpen.

    1. Betaling

Is het definitieve ontwerp goedgekeurd en zijn de kosten voldaan, dan zal ons atelier beginnen met het maken van uw custom-made bestelling.

    1. Productie

Wij houden u op de hoogte tijdens het productieproces. We beginnen door een proefstof te weven, zodra deze optimaal is, gaan we door met het weven van de eindstof en het vervaardigen van uw product.

    1. Controle en levering

Wij controleren de kwaliteit van elke das en sturen uw bestelling na deze laatste controle naar u op. Tevreden met het resultaat? Wij bewaren de ontwerpen in ons archief om eventuele vervolgzendingen snel te kunnen verzorgen.