FAQ

Levering

Op welke wijze kunnen jullie onze Stropdassen leveren?

Stropdassen leveren binnen Leiden kunnen wij natuurlijk ook persoonlijk bij u doen. Het afhalen van uw bestelling behoort ook tot de mogelijkheden. Woont u buiten Leiden, dan sturen wij uw bestelling kosteloos naar u toe per koerier.

Stropdassen Leveren met Logo

Kan ik mijn bestelling tracken na verzending?

Natuurlijk kunt u uw verzending volgen. Wij verzenden uw bestelling per expreskoerier, zo vindt de levering meestal binnen één werkdag plaats.

Hoe wordt de Stropdassen proefstof aangeleverd?

Wij zullen u per email foto’s toesturen van de stropdassen proefstof, zo kunnen wij zo snel mogelijk werken en vertraging voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de foto’s voldoende belicht zijn en in hoge resolutie worden gestuurd. Geen haast en toch behoefte aan een fysieke proefstof? Dit is gewoon mogelijk, voor een kleine meerprijs van 29 euro.

Stropdassen proefstof - Studentendassen - Bedrijfsdassen met Logo

Hoe lang duurt het voordat onze dassen klaar zijn?

Is het dassen ontwerp eenmaal vastgelegd en is de factuur voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling. Het productieproces duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts vier tot acht weken. Na de laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling binnen 24 uur, onze expreskoerier levert meestal de volgende werkdag al bij u.

Ontwerp

In welk formaat moet ik mijn ontwerp aanleveren?

U kunt uw stropdassen of vlinderdassen ontwerp met logo in ieder formaat bij ons aanleveren, wij zijn in staat om alles om te zetten. Let a.u.b. wel dat u de kwaliteit niet verlaagt.

Formaat Ontwerp Stropdassen

Welke maten moet ik bij mijn ontwerp aanhouden?

Onze gebruikelijke stropdas is 148 cm lang, op het breedste punt 8 cm breed en op het smalste punt 3,5 cm. De ervaring leert dat deze maten het populairst zijn. Uiteraard bent u niet gebonden aan dit advies, alles aan uw ontwerp mag ú bepalen!

Is het mogelijk om de dassen extra lang te maken?

Onze dassen zijn standaard 148cm, voor de meeste Nederlanders is dit de perfecte maat. De dassen langer of korter laten maken kan natuurlijk ook, uw stropdas wordt immers op maat gemaakt.

Stropdas Standaard Stropdassen extra lang - Bedrijfsdassen - Studentendassen - Clubdassen

Zijn er restricties bij het maken van een Stropdas ontwerp?

Bij het maken van een stropdas ontwerp als ook bij een vlinderdas ontwerp is vrijwel alles mogelijk, denk hierbij aan verschillende kleuren, logo’s, patronen en lijnen.

Restricties Stropdas Ontwerp

Kunnen jullie helpen met het maken van een Stropdassen ontwerp?

Het maken van een origineel stropdassen ontwerp kan lastig zijn. Wij kunnen jullie hier kosteloos mee helpen. Heeft u vragen of advies nodig neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Origineel Stropdassen Ontwerp - Stropdassen laten Ontwerpen

Maakt de Leidsche Das gebruik van een kleursysteem?

De Leidsche Das maakt inderdaad gebruik van een kleursysteem bij het ontwerpen van de stropdassen en vlinderdassen, namelijk het kleurensysteem van Pantone. Wij kunnen uw product in iedere Pantone kleur uitvoeren.

Kleursysteem Stropdassen Ontwerp - Stropdas Kleuren

Promoties

Doen jullie aan studentenkorting?

Wij hanteren geen Studentenkorting bij het bestellen van onze Studentendassen. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste van Nederland. Gaat het om stropdassen, vlinderdassen of bretels, wij hanteren studentenprijzen voor iedereen.

Welke Kortingsacties zijn er op dit moment?

De Leidsche Das heeft regelmatig kortingsacties waar u als klant gebruik van kunt maken. Daarnaast hebben wij ook kortingsafspraken met verschillende studentenverenigingen. Houd voor de acties de website in de gaten of neem contact met ons op.

Kortingsacties Stropdassen met Logo

Nog niet alle leden op mijn vereniging hebben een eigen clubdas, kan ik jullie helpen met het promoten van De Leidsche Das?

Hebben alle leden nog geen eigen clubdas? Wij gaan graag samenwerkingen aan met de leden van verschillende verenigingen. Zorgt u voor een bestelling bij de Leidsche Das? Dan krijgt u daar een vast te stellen vergoeding voor. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Promotie Clubdas - Promotie Stropdassen

Producten

Ik heb slechts een klein aantal Stropdassen nodig, kan ik bij jullie terecht?

Voor op maat gemaakte Stropdassen is een minimumhoeveelheid van 50 stuks gebruikelijk. Kleinere aantallen zijn om productietechnische redenen niet mogelijk.

Bij de Leidsche Das geen standaard das uit het magazijn en stropdassen bedrukken of borduren doen we niet! Wij weven uw stropdassen op maat naar uw eigen ontwerp voor het mooiste eindresultaat.

Bij het laten maken van custom made dassen met logo maakt u o.a. de volgende keuzes; de kleur van de gebruikte garens, de positie(s) van het logo en/of tekst, de weefstructuur en het patroon.

De ontwerpafdeling van de Leidsche Das helpt u graag, kosteloos en zonder verplichtingen bij het realiseren van een uniek stropdassen ontwerp passend bij de uitstraling van uw bedrijf, vereniging, organisatie of club.

Aantal Stropdassen Bedrijfskleding - Stropdassen met Bedrijfslogo

Hoe worden de dassen geproduceerd?

Bij de dassen productie wordt eerst naar ontwerp met de door jullie gekozen kleuren garen de stof geweven. Na het snijden van de stof  wordt de stof op de juiste maat genaaid. De das wordt gestreken, nogmaals genaaid, en wordt uitgebreid geïnspecteerd op afwijkingen. Voldoen de dassen aan de normen, dan worden ze individueel verpakt in cellofaan en binnen enkele dagen bij u bezorgd.

Hoe wordt mijn logo aangebracht?

Wij weven uw logo in de stof, door gebruik van schering en inslag. Wij bedrukken of borduren nooit, een geweven logo geeft een veel mooier eindresultaat en staat een stuk netter.

Aan welke kwaliteitseisen voldoen de producten?

Al onze producten worden getest aan onze én onafhankelijke kwaliteitseisen. Ieder product voldoet aan wetgeving en de eisen voor certificering van kwaliteit,  arbeidsomstandigheden en gezondheid.

Kwaliteitseisen van onze Stropdassen

Stropdassen bedrukken doen jullie dat?

Stropdassen bedrukken doen we niet.  Voor het mooiste resultaat en voor de juiste uitstraling van uw bedrijfsdas, clubdas of verenigingsdas weven wij het logo of tekst mee in de stof.

Stropdassen bedrukken doen we niet, Logo inweven wel

Wij willen voor onze jaarclub, naast dassen, ook manchetknopen laten maken. Verzorgen jullie deze ook?

Wij maken graag gerelateerde kledingaccessoires voor u als jaarclub, zoals manchetknopen. De prijs is afhankelijk van onder andere uw keuze voor het materiaal en de hoeveelheid. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Van welk materiaal worden de stropdassen gemaakt?

De Leidsche Das maakt zijn stropdassen en vlinderdassen van hoogwaardig microfiber, deze producten zijn standaard van luxe kwaliteit. Het materiaal microfiber ziet er niet alleen beter uit dan gewoon polyester, het is ook aanzienlijk duurzamer. Iedere product is individueel verpakt en voorzien van label. Indien u de voorkeur heeft voor polyester in gewone kwaliteit is dat uiteraard mogelijk, dit wordt soms door onze klanten gewenst om niet af te wijken van oude ontwerpen.

Kan de Leidsche Das ook Zijden Stropdassen met Logo leveren?

Zijden stropdassen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. De Leidsche Das kan al haar stropdassen en vlinderdassen uitvoeren in andere materialen. Producten uitgevoerd in zijde of gebreide dassen zijn mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Zijden Stropdassen Leveren met Logo

Hoe worden onze dassen aangeleverd?

De Leidsche Das levert elk product individueel verpakt in een cellofaan etui. Zijn uw dassen bestemd voor een speciale gelegenheid? Dan kunnen uw stropdassen ook geleverd worden in een luxe, op maat gemaakte geschenkverpakking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.