Manchetknopen met Logo

 

Manchetknopen met logo laten maken naar eigen ontwerp.

Op zoek naar gepersonaliseerde manchetknopen met het logo van uw bedrijf, vereniging, jaarclub, dispuut of huis? Dan bent u bij de Leidsche Das aan het juiste adres!

Manchetknopen met logo laten ontwerpen en maken is bij de Leidsche Das al mogelijk vanaf 15 paar.

De prijzen voor de manchetknopen zijn inclusief ontwerp, gietmal, verzending en BTW. Deze prijzen gelden voor zowel gegraveerde als geëmailleerde manchetknopen.

Aantal (vanaf) Prijs (per paar)
15 € 15,90
30  12,90
50 € 10,90
100 op aanvraag

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met de Leidsche Das, wij helpen u graag bij maken van een uniek manchetknopen ontwerp!

U wilt manchetknopen laten maken!

Bent u op zoek naar manchetknopen met logo, gegraveerde manchetknopen of u heeft een ander idee om uw manchetknopen te personaliseren, en u vraagt zich af: hoe zet ik het ontwerpproces in gang?

U kunt uw afbeelding in ons contactformulier uploaden. Hieronder een voorbeeld van het ontwerpproces voor onze manchetknopen. Van idee, naar ontwerp, tot het uiteindelijke resultaat: de manchetknopen.

Ik wil Manchetknopen laten maken, maar hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

De levertijd waar u rekening mee moet houden.

Als het manchetknopen ontwerp door u is goedgekeurd en de factuur is voldaan, dan begint ons atelier met uw bestelling.

Het productieproces van uw manchetknopen duurt bij een gebruikelijk ontwerp slechts twee tot vier weken. Na onze laatste kwaliteitscontrole verzenden wij uw bestelling per koerier.

De mogelijkheden voor uw manchetknopen ontwerp overleggen wij maar al te graag met u. Neem gerust contact met ons op, wij proberen binnen 24 uur op uw bericht te reageren.